Přejít na hlavní obsah

Objev svůj typ postavy

Transformuj svůj styl
Podtrhni svou jedinečnost
Každý je krásný takový, jaký je – nezáleží na věku, tvaru nebo velikosti. Roli nehraje ani tvá výška, křivky nebo drobná postava, tvar jablka, hrušky, písmene V, obdélníku, přesýpacích hodin nebo jejich kombinace. Tvé tělo je jedinečné a tvůj styl také.

Tento průvodce ti pomůže objevit tvůj typ postavy a prozradí ti několik praktických módních tipů, které podtrhnou tvou krásu.
Tak jdeme na to?
Je tvá postava vysoká, drobná, nebo s plnějšími křivkami?
Oblečení by mělo padnout tobě, ne ty jemu. Vybírej si z oblečení speciálně vyrobeného pro vyšší, drobnější nebo plnější postavy, ať nemáš problém s příliš krátkými rukávy, nebo ať nemusíš s kalhotami ke krejčímu. Náš průvodce je tu proto, aby ti pomohl při prozkoumávání široké nabídky produktů, které jsou vyrobeny speciálně pro zdůraznění tvého vzhledu.
Vysoká postava Jsi vyšší než 175 cm? Objev módní inspiraci, kterou jsme vytvořili pro vyšší ženy, která ti pomůže vyjádřit tvůj unikátní styl.
Drobná postava Měříš méně než 165 cm? Objev módní inspiraci, kterou jsme vytvořili pro ženy s drobnější postavou, která ti pomůže vyjádřit tvůj unikátní styl.
Postava s křivkami Máš plnější boky a ňadra? Objev módní inspiraci, kterou jsme vytvořili pro ženy s plnějšími křivkami, a objev kousky, které obejmou tvou nádhernou postavu.
Jaký je tvůj typ postavy?
Tvar tvé siluety nemá nic společného s velikostí oblečení, ale spíše popisuje proporce tvého těla. Nejčastějšími tvary jsou jablko, hruška, obdélník, přesýpací hodiny a tvar písmene V. Zjisti, jaký tvar má tvoje postava, a objev kousky, které budou nádherně lichotit tvým rysům.
Hruška Nejširší část tvého těla je v oblasti boků a horní část těla je spíše drobnější.
Postava do V Horní část tvého těla je plnější a ramena máš širší než boky a nohy.
Jablko Tvá ramena jsou širší než boky, střed těla je zaoblený a nemáš příliš definovaný pas.
Přesýpací hodiny Tvá postava vyniká křivkami s užším pasem a přibližně stejnou šířkou boků a poprsí.
Obdélník Tvá postava má spíše rovnější tvar a tvoje boky jsou přibližně stejně široké jako tvůj pas.
Už znáš typ své postavy. Co teď?
Vybrali jsme ty nejlepší střihy pro každý typ postavy, a tak můžeš najít to pravé, co vystihuje tvůj unikátní styl. Ať už hledáš nové oblíbené džíny, nebo okouzlující šaty, prozkoumej naše inspirativní módní průvodce a najdi kousky přesně pro sebe.
Nejlepší džíny pro tebe
Nejlepší kalhoty pro tebe
Nejlepší šaty pro tebe
Nejlepší topy pro tebe
Nejlepší halenky pro tebe
Nejlepší svrchní kousky pro tebe