Přejít na hlavní obsah

Tvůj dokonalý průvodce
Jak si vybrat správnou košili

Tvůj dokonalý průvodce Jak si vybrat správnou košili
Jak si vybrat správnou košili64

Perfektní dress code

Říká se, oblékej se podle toho, jakou práci si přeješ dostat. Správná košile ti s tím s radostí pomůže. Nejdříve je potřeba říci, že absolutně klíčový je střih. Vyštíhlený, standardní nebo komfortní? Dále mysli na materiál. Kvalitní materiály například v podobě bavlny ti zaručí prodyšnost i pohodlí. Co se týče barvy, bílá varianta je nadčasová klasika, která se hodí ke každému obleku, ale chybu neuděláš ani pokud se rozhodneš pro jemné odstíny modré, zelené nebo růžové. Všechny tyto aspekty hrají důležitou roli při vytváření tvé košilové sbírky. Ponoř se do našeho průvodce a objev umění, jak správně vybrat dokonalou košili.

Slim střih

Košile slim fit střihu se zúženým pasem a přiléhavým střihem je určena pro moderní muže, kteří si cení ostrého vzhledu. Bez námahy zvýrazní tvoji postavu a zároveň zajistí neomezený pohyb. Tato košile se snadno vrství pod svetry, saka nebo blejzry. Ať už se chystáš na důležitou schůzku nebo společenskou událost, tato varianta je vhodná zejména pro ty, kteří ocení elegantní vzhled.

null -
Tvůj dokonalý průvodce Jak si vybrat správnou košili

Standardní střih

Košile regular fit má čistý a pohodlný střih, takže je univerzální volbou pro každodenní nošení. Její klasická silueta padne kolem hrudníku a pasu - není ani příliš těsná, ani příliš volná. Díky nadčasovému a uhlazenému vzhledu ji lze snadno obléknout na každou příležitost. Navíc dobře sedí mužům všech tvarů a velikostí postavy.

OLYMP null -